Voor wie is mijn programma?

Gewicht kwijtraken en je fitter voelen is een kwestie van verandering van levensstijl. Dat doe je niet in een paar weken, dat gaat over een lange termijn. Daarvoor heb je hulp nodig om gemotiveerd te blijven, want anders is het vaak niet blijvend. Je gezondheid is niet alleen je lichaam, het is ook je geest. Die twee zijn met elkaar verbonden en versterken elkaar.

Dit programma is voor jou, als je een beetje moedeloos bent geworden van eerdere pogingen, mislukte diëten, gestaakte sportpogingen of misschien ben je pas kort geleden tot de conclusie gekomen dat het nu toch echt tijd wordt om iets te doen om je gezondheid te verbeteren.

Afvallen is niet het enige doel, maar zal wel een bijkomend voordeel zijn als je dit programma gaat volgen. Maar het is géén dieet. Een dieet is namelijk iets tijdelijks. Een gezonde leefstijl is voor de rest van je leven.  

Omdat mijn programma niet streng of extreem is, met kleine stapjes gaat en geen bijzondere eetgewoontes of sportregimes van je vraagt, is de kans groter dat je het ook inderdaad zult volhouden.

Let op: het programma is niet bedoeld voor mensen met ernstige obesitas of (stofwisselings)ziektes.

Vandaag is de beste dag om te beginnen!

 

grapes, fruits, food-3550733.jpg